top of page
  DSC02366-Edit.jpg

  Rólam

  Mivel az utazás és a természet nagyon közel áll hozzám, így talán nem mondok újat azzal, hogy leginkább kinti helyszíneken szeretek fotózni természetes fények mellett. A legszebb fények általában napfelkelte után és a naplemente előtt vannak, ezért általában ezeket az időpontokat szoktam javasolni a fotózásra. Természetesen ha valakinek ez nem felel meg akkor is van lehetőség csodálatos képeket készíteni, egy kis extra kreativitással. :)

  Utazásaim során természetesen velem volt a kamerám és rengeteg felvételt készítettem emberekről, tájakról, épületekről, ételekről és mindenről, ami felkeltette az érdeklődésemet. Ezek a pillanatok ébresztettek rá arra, hogy egy jól elkapott kép mennyi mindenről tud mesélni. 

  Megmondom őszintén, hogy sohasem szerettem a beállított, "mesterkélt" fotókat, mindig a pillanat őszinte varázsát próbáltam elkapni, és a mai napig erre törekszem. Az őszinte, igaz érzelmeket keresem, hogy mindig magatokat lássátok vissza a képeken. Természetesen ez nem egyenlő azzal, hogy soha nem mondom, hogy hogyan pózoljatok vagy mit csináljátok ha el vagytok veszve, de ebből is inkább azt a nevetést, félszeg összenézést és védelmet kereső bújást próbálom megörökíteni, amik Ti vagytok!

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek fordulj hozzám bizalommal!

  bottom of page